Srdce jako portál základní životodárné energie

růženín prodejV letošním roce je velkým tématem srdce, které nás přichází konfrontovat. Velmi mnoho lidí podstoupilo operaci srdce nebo nějaký jiný lékařský zákrok na srdci. Šokující jsou informace o náhlých nečekaných úmrtích na selhání srdce u "zdravých" lidí v dobré fyzické kondici.

Srdce je orgán spojený s tématem lásky a láskou jako takovou. Je nezbytné vědomě se nořit do spojitostí, které máme s láskou vytvořené. Láska je vše, co je. Je to Vesmírná Pravda. Její vnímání máme pokřivené. Pravá láska vám dává pocit tepla, bezpečí a domova. Jakákoliv jiná adrenalinová rekce ať je to vzrušení, strach, bolest, pocit ohrožení, zrady nebo nebezpečí láskou není. Je to spojitost, kterou jsme si s láskou během života, a hlavně v dětství vytvořili. Většina rodičů své děti emočně nebo fyzicky trýzní pod záštitou tvrzení, že to dělají z lásky k nim.

Srdce je orgán, skrze který k nám Láska proudí. Je to portál, jehož prostřednictvím k nám proudí tato životodárná energie, Vesmírná Pravda a Pravda Esence vlastní Duše. V případě nezdravých a omezujících asociací (spojitostí), které máme s Láskou vytvořené, nemůže srdce svou funkci plně zastávat. Nemůžete ani vnímat své autentické přirozené pozitivní potřeby a směr, kterým vás vaše srdce vede, abyste mohli žít svůj záměr a potenciál v této pozemské realitě.

K vědomé práci výše zmíněného tématu je vedle Růženínu, Kunzitu, Rubelitu a Melounového turmalínu výborným pomocníkem také Zelený turmalín, Rodochrozit a Rodonit

©Martina Christová
www.mistrovskekrystaly.cz 

Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.mistrovskekrystaly.cz , www.slunecnabrana.cz  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.