Aktivace krystalů Lemurskými kódy

35102439_1838640713104685_2297185304332730368_nKrystaly jako první na planetě jsou schopny integrovat navýšené energie, které na planetu proudí, protože jejich vibrace je světlu nejblíže. Jedná se o energie Lemurské. To u krystalů v tomto čase způsobuje viditelné změny. Mění se jejich vnitřní svět nebo jejich barva. V krystalu může najednou rozkvést duha, může se pročistit a projasnit jeho mlhovina, objevit se znak uložených záznamů nebo vystoupit Dévický chrám, či se zjevit fantom. Krystaly v sobě aktivují další roviny informací do nich uložených, které je lidské vědomí nyní schopno pojmout a tím zásadně asistují růstu vědomí na celé planetě. Tím, že vibrují na nových vyšších frekvencích, ovlivňují vše ve svém okolí. Představují tak novou esenci energií, které ovlivňují vše s čím přijdou do styku a tím se aktivace těchto hluboko uložených kódů šíří u druhých, ať jsou si toho vědomi nebo ne.

Tyto nové vibrace přicházející z čistých, ryzích a nezatížených sfér boří vše, co je postaveno na starých nekonstruktivních vzorcích. Téměř nic nebude takové, jaké jsme doposud znali. Dochází k předefinovávání pojmů v souladu s frekvencí těchto energií a to bude přinášet jisté zmatení, protože tyto nové definice jsou hůře uchopitelné pro logickou mysl a fyzické tělo, které je zvyklé na určité biochemické nastavení, které je způsobeno dynamikou dlouhodobých emočních a mentálních vzorců.

Martina Christová
www.mistrovskekrystaly.cz 
Tento článek lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.mistrovskekrystaly.cz , www.slunecnabrana.cz  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.