Intuitivní práce s krystaly

význam krystalů a jejich účinek a vliv na člověkaJsem si jistá, že jste si vědomi léčivých sil krystalů – spirituální divy těchto minerálů jsou široce dokumentovány.

Dnes jsem se probudila se silnou urgencí napsat o krystalech. Bylo to jako kdyby mi krystalový král a královna chtěli připomenout tuto sílu.

Nepovažuji se za experta na krystaly, ale přijímám intuitivní zprávy od krystalů a dlouho je využívám ve svých intuitivních praktikách.

 “Každý krystal odňat ze země si zachovává svůj kontakt se srdcem Země…Američtí Indiáni nazývají kameny a krystaly kostmi Matky Země.“ /Luc Bourgault/ 

Jste vyzýváni propojit se s krystaly, být otevření k čisté komunikaci, dokonce pokud jste v práci s krystaly již velmi zkušení.

  • Krystaly mají božskou inteligenci, a proto si zvolí k vám přijít, když je potřebujete
  • Krystaly navyšují vaše vlastní intuitivní smysly a chovají se jako čisté přenašeče božského světla
  • Krystaly mohou obsahovat léčivé síly a posvátné klíče od vašich předků a spirituální linie – například, pokud máte pradávné napojení s Kelty a Druidy, zajisté vám krystaly pomohou tato spojení odemknout
  • Krystaly otevírají vaši spirituální sílu, takže když jste připravení očistit se od omezujících přesvědčení o sobě, přijdou, aby vám pomohli podpořit váš růst
  • Krystaly umí komunikovat s našimi planetami, hvězdnými systémy a dalšími multidimenzionálními světy, proto od nich můžeme získat spirituální informace
  • Krystaly jsou nezbytným zdrojem pro obnovu posvátné ženské energie naší planety 

význam krystalů a jejich účinek a vliv na člověka

Když si vzpomenete na krystaly, co vám dnes přijde na vědomí? 

Je to konkrétní krystal u vás doma, který vyžaduje vaši pozornost? 

Byli jste vedeni navštívit krystalového léčitele pro sebe nebo milovanou osobu nebo jste byli vtaženi do práce s krystaly, ale chybí vám sebedůvěra? 

Tento článek je jasnou zprávou, že o vás krystaly ví, znají vaše srdce, ví, co jste připraveni vyléčit a rádi by vám pomohli. 

Krystaly pracují na frekvenci duševního a intuitivního světla. Ucítíte náhlý tah k jistým krystalům, když je vaše Duše potřebuje. Mohou se objevit ve vašem životě, když to nečekáte. To proto, že jsou vyladěny na vaši Duši, ne na vaši mysl. 

Otevřete se síle Krystalů a sledujte, kam vás tato otevřenost zavede. 

Držte krystal, ke kterému jste přitahováni (nebo který k vám přišel) ve své ruce po několik minut v posvátné tichosti. 

Nehádejte, co k vám přichází. Jen prociťte vibraci kamene. 

Dovolte jeho energii prostoupit vaše vrstvy.

Komunikujte s ním a dovolte mu ukázat vám, jak ho použít pro nejvyšší dobro. 

Nabídku krystalů a kamenů najdete v prodejní kategorii Krystaly křišťálu, Ametyst, Záhněda, Růženín, Turmalín a dalších...

Autor: Sophie Bashford
Překlad: Martina Christová
www.mistrovskekrystaly.cz 
Tento článek lze šířit pouze v případě povolení překladatele a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.mistrovskekrystaly.cz , www.slunecnabrana.cz  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.