Filozofie obchodu

prodej kamenů, krystalů a minerálůMilí přátelé a milovníci krystalů, kamenů a minerálů,
 
...pár praktických a technických informací ohledně prodeje minerálů na stránce www.mistrovskekrystaly.cz.
 
Eviduji osobně každou objednávku a její stav. Automaticky se emailem odešle pouze potvrzení objednávky s patřičnými informacemi pro vás. Detekce plateb, další případné emaily, fakturace a odeslání daňového dokladu neprobíhá automaticky (není nastaveno automaticky v systému). To je důvod, proč vám z tohoto e-shopu nechodí x-emailů týkajících se jednotlivých kroků vyřízení objednávky. Jedná se o vědomé rozhodnutí, kdy je pro mě velmi důležité, aby v chodu celého obchodu převládal lidský vědomý element. Proto opakuji, že eviduji každou objednávku a její momentální stav. Každá objednávka je velmi jedinečná záležitost, která na základě výběru kamenů, krystalů a minerálů definuje člověka, který si kameny objednal a proto je ke každé objednávce přistupováno, osobně, vědomě a úctyhodně.
 
Každá zásilka je odeslána do dvou pracovních dnů od přijetí platby. Pokud to z jakýchkoli důvodů není momentálně možné, zákazník je informován.
 
Osobní odběr není možný.
 
Informační emaily o nabídce kamenů nerozesílám a nevyužívám placených reklam. Věřím, že si cestu na e-shop najdou ti, kteří ji najít mají. A to je také mým přáním….Aby si krystaly samy povolaly své vyvolené. Trhání rekordů v návštěvnosti stránek není mým cílem. Mým záměrem je zprostředkovat kvalitní, přírodní, surové krystaly, kameny a minerály ve své, pokud možno, nejryzejší posvátné podobě, kdy jsou schopny předat svůj největší potenciál.
 
Martina Christová