Samoléčitelé

krystal-priridni-surovy-samolecitel-prodej-obrazekKdyž jsem povolána ke krystalům, vždy s napětím očekávám, jaké z mistrovských krystalů minerální říše vydá. To se nedá nikdy předem předvídat. Vždy se jedná o jisté mistrovské krystaly. Jednou jsou to světelné knihovny, pak tantrické dvojice, potom přijde období laserových hůlek, které náhle zmizí a je nemožné nějakou na základě poptávky obdržet. V poslední době se hojně objevují silní jedinci krystalů samoléčitelů. Samoléčitelé jsou krystaly, které v sobě na místě lomu nebo jiného mechanického poškození aktivují schopnost sebezacelení, což znamená, že začnou dorůstat a vytvářet tak terminální zakončení v podobě špiček a špic. Tuto schopnost mohou aktivovat kdykoliv a kdekoliv. Samy jsou zdrojem svého růstu a léčení (sebezacelení). Osobně jsem měla možnost sledovat tento fenomén u svého osobního krystalu, který mám 9 let. Osobní krystaly věrně zrcadlí naše léčení a osobní změny. Jak jsem já sama sebe během let léčila z “neléčitelných nemocí“, krystal mi jasně mé pokroky a vnitřní změny vyzrcadlil.

Samoléčitelé jsou krystaly, které mohou předat a aktivovat tuto schopnost lidským jedincům. Každý máme schopnost vyléčit se z jakékoliv nemoci a bezmoci.  Nyní, v době velkého emočního, mentálního a fyzického léčení které lidstvo začíná podstupovat a které je v procesu urychlujícího se růstu vědomí na planetě nezbytné, vytváří tyto krystaly bezpečný energetický prostor k tomu, aby každý jedinec znovuobnovil svou sílu a schopnost naprosté regenerace přímo ze zdrojové energie dostupné všem.

©Martina Christová
www.mistrovskekrystaly.cz 

Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.mistrovskekrystaly.cz , www.slunecnabrana.cz  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.