Lekce uštědřená Minerální Říší

mmkK mé první interakci s minerální říši došlo v roce 2010 v Glastonbury, kde v jednom obchůdku plném úžasných krystalů na mě jeden promluvil a já bez něho zkrátka nemohla odjet. Už tam mi ale "můj krystal" předvedl, z mého pohledu, naprosto těžko uvěřitelný kousek. Od té doby mě krystaly a práce s nimi zajímaly, a roky jsem listovala ve svých oblíbených knihách o kamenech a krystalech, ale neviděla jsem ve svém životě jejich větší a hlubší rozměr a využití kromě toho, že jsem stále obdarovávala druhé. Ne že bych chtěla, ale protože mi tak bylo řečeno a já si nedovolila tyto vnitřní impulzy neuposlechnout. Často jsem se se „svými“ krystaly těžko loučila, ale pochopila jsem, že když předají své vědění, pokračují na své cestě tam, kde jich je momentálně třeba. S některými z nich jsem silně propojena dodnes. Spojuje nás vzájemná láska. Přesto nemohu říci, že se mi po nich nestýská.

V roce 2015, jsem svou silnou nečekanou emoční reakcí byla zavedena na seminář Krystaly Země k Antalii. Po tomto semináři jsem odjela do Chorvatska a tam v propojení se sluncem, vodou, mořem a skalisky uviděla ve své vizi krystal Světelnou Knihovnu.  Několik měsíců po té se mi vědomí minerální říše začalo zjevovat v podobě jejích bytostí. Byl mi umožněn přístup do sféry této říše, kde setkání probíhají v podzemní jeskyni. Když jsem byla pozvána do těchto míst poprvé, stál proti mě vládce minerální říše, nic neříkal a jen mě pozoroval svýma modrýma očima které vypadaly chladně. Přesto jsem cítila, že se za nimi skrývá velké teplo a láska, které mi ovšem ještě nebyly projeveny. Tato scéna se opakovala několikrát. Jen já a vládce Minerální Říše v celkem temné jeskyni kam jsem sice měla přístup, ale nebyla jsem vřele vítána.

Nakupuji v malém obchůdku se zdravou výživou, kde se jednoho dne objevila krásná křišťálová drúza přesto, že se zde krystaly běžně neprodávají. Byla krásná a já jsem věřila, že velmi brzy najde svého majitele. Asi po dvou měsících se stále nacházela v obchůdku a já k ní jednoho dne přistoupila.

„Jsi tak krásná, opravdu se divím, že si tě ještě nikdo nekoupil“, řekla jsem jí.

„Čekám tu na tebe!“ zněla odpověď.

Ta odpověď mě překvapila, ale nevěnovala jsem jí větší pozornost. V té době jsem měla již pěknou sbírku svých krystalů a neviděla důvod proč pořizovat další a navíc má finanční situace v tom období nebyla přívětivá. Od této příhody jsem obchod navštívila zhruba po měsíci a velmi mě překvapilo, že drúza čekala hned při vstupu.

„Jsi stále tady???“ ptala jsem se s úžasem.

„Ano, čekám tu na tebe!“

Dodnes nevím proč jsem odpověděla tak, jak jsem odpověděla. Řekla jsem:

„Tak víš co? Pokud tu budeš až přijdu příště, tak si tě koupím.“

Toto se shodou okolností stalo den před mou úplně první návštěvou výstavy minerálů v Tišnově. Na této výstavě u jednoho prodejního stánku slyším paní jak neustále opakuje:

„Už ho  nepustím. Nemohu ho pustit. To je krása.“

Nedalo mi to a otočila jsem se. Vedle mě stála paní a v ruce držela Světelnou Knihovnu – přesně tu, kterou jsem viděla ve své vizi v Chorvatsku. Zatočila se mi hlava. Málem jsem omdlela. Ta krása! Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že ji uvidím fyzicky – tady v Česku. A v pravém citrínu. Lapala jsem po dechu a poprosila paní ať mi ji nechá alespoň podržet – dotknout se jí. Odmítla. Její manžel vytáhl peněženku a láskyplně zaplatil za krystal o kterém neměli tušení co je zač, co je v něm obsaženo a jak s ním pracovat. Udělalo se mi velmi špatně od srdce a musela jsem intenzivně zapracovat na přesvědčení, že vše je tak jak má být. Ale celé mi to nedávalo smysl. Světelná Knihovna se mi přece nezjevila v mé vizi jen proto, aby mi takto jednoho dne odplula před očima.......

Šest dní po této příhodě jsem musela pro něco do zdravé výživy a sestupujíce po schodech do obchůdku jsem si vzpomněla na drúzu. Těšila jsem se že jí uvidím a že si ji koupím....... Nebyla tam. Zarazila jsem se a vyslala k ní otázku:

„Kde jsi? Přišla jsem si pro tebe.“

„Už jsem na tebe čekala dost dlouho,“ zazněla ze vzdálenosti smutná a soucitná odpověď.

Polil mě pot po celém těle. Ucítila jsem velkou bolest u srdce a nebudu přehánět když řeknu, že mi bylo jakoby mi právě někdo blízký zemřel. V ten moment jsem všechno pochopila. Procitla jsem. Pochopila jsem, že tato křišťálová drúza byla darem od minerální říše, který jsem tak povrchně odmítla. Vzápětí jsem také pochopila, proč mi nebyla svěřena Světelná Knihovna a proč jsem měla mít u sebe právě tuto laserovou drúzu. V ten moment se přede mnou zjevil vládce minerální říše a řekl:

„Pokud chceš pracovat s krystaly a lidmi s naší plnou podporou, musíš plně naslouchat vnitřnímu vedení a podle toho jednat.“

Bylo mi opravdu hrozně a málem jsem se rozbrečela. V ten moment se ale začaly zjevovat další bytosti minerální říše, strážci jistých krystalů a láskyplně a vřele mě přijali. Cítila jsem jejich soucit a pochopení lekce, kterou jsem právě prošla. Od té doby s Minerální Říší plně spolupracuji a velmi si vážím její podpory a vedení. Nedovolím si podcenit sebemenší výzvu, i když nedává smysl mé logice. Zprostředkovávám konkrétní krystaly pro druhé, začala jsem s výrobou krystalových esencí, mandal a rituálů na fyzické rovině. Ale má práce s nimi fyzickou rovinu přesahuje a jsem nápomocna při příležitostech aktivací a přesunů jistých krystalů v souvislosti s celoplanetárními a vesmírnými záležitostmi.

Nebylo náhodou, že jsem se nedlouho po těchto zážitcích ocitla ve Španělsku v Andaluzii. Již po cestě sem jsem měla silný pocit, že sem mám jet a že má cesta do této destinace není rozhodně náhodná už díky tomu, co se vše odehrávalo několik měsíců předtím. Nebyla jsem zde poprvé a můj přítel se mě zeptal, co bych zde ráda viděla tentokrát.

„Přijela jsem hlavně za vámi, ale kdybych něco v životě chtěla vidět na vlastní oči, tak by to byla křišťálová jeskyně.“ ....plácla jsem netušíce, jaká přijde odpověď.

„Oh, jedna je hned vedle golfového klubu kde jsem členem a druhá je asi 10 mil odtud.“

Druhý den jsme se vydali do jeskyně která sice nebyla křišťálová, ale krystalová – sádrovcová. Po cestě tam mě oslovila minerální říše se sdělením, že mé vnímání krystalů je specifické a měla bych sama osobně vybírat konkrétní krystaly, představit je a nabídnou hlavně v komunitě spirituálně zaměřených lidí jisté úrovně vědomí – těm, ke kterým se mají dostat tyto konkrétní Mistrovské Krystaly. 

Když jsme dorazili do jeskyně, přišel další úžas. Tohle byla totiž ta jeskyně, ve které se setkávám s bytostmi z  Minerální Říše. Tato jeskyně byla jakoby měla skleněné stěny na fyzické rovině, ale má samozřejmě ještě jiný rozměr na úrovních nefyzických. 

Tady byly odstartovány mé další aktivity týkající se práce s minerály – převážně krystaly a to krystaly Mistrovskými. Má obava, kde tyto krystaly najdu byla zbytečná. Vše bylo předem zařízeno za láskyplné podpory právě minerální říše. Do života mi vstoupil člověk který miluje krystaly, sám si je ve světě vybírá a je velmi obezřetný co se jejich kvality a přirozenosti týče. Přestože si není vědom jejich spirituálního rozměru, jeho cítění je jedinečné a mně právě v tento moment kdy píšu tento článek dělá společnost Světelná Knihovna :).


Svůj příběh sdílí: Martina Christová , listopad 2016
www.mistrovskekrystaly.cz